THE GREATEST GUIDE TO پمپ اسید

The Greatest Guide To پمپ اسید

The Greatest Guide To پمپ اسید

Blog Article

این سیستم‌ها با بهره‌گیری از یونیت هیدرولیک و شیر هیدرولیک قادر به کنترل دقیق فشار و جریان سیال هستند، که این امر به عمر طولانی‌تر قطعات کمک می‌کند. افزون بر این، شیر برقی هیدرولیک کنترل دقیقی را در برنامه‌های پیچیده فراهم می‌آورد.

همانطور که در بخش کاربرد پمپ گفته شد برای پمپاژ انواع سیالات شیمیایی، حلال ها ، ‌اسیدها ، بازها و غیره از این پمپ استفاده می کنند.

پمپ های اسید از جمله پمپ هایی هستند که برای انتقال مواد شیمیایی یا اسیدی مورد استفاده قرار می گیرد. این پمپ ها مزایای خوبی دارند و در تولید آنها از متریال مخصوصی استفاده می گردد که در این مقاله به خوبی توضیح داده شده است. همچنین انواع پمپ ضد اسید و کاربردهای آن مورد بررسی قرار گرفته است که می تواند اطلاعات خوبی در انتخاب پمپ مناسب، به شما ارائه دهد.

پمپ‌های پلیمری همانند پمپ وکیوم و انواع پمپ‌های دیگر می‌توان از ویژگی‌ها و مزیت‌های متعددی برخوردار باشد و در صنایع و مشاغل مختلفی به کار برود.

موانع صدور ضمانت نامه بانکی برای صادرات خدمات فنی و مهندسی مرتفع شد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این پمپ‌ها به عنوان یک ابزار حیاتی در صنایع دارویی و غذایی، رنگ‌سازی، رسوب‌زدایی، اوپراتور و کندانسور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

علاوه بر انتقال انواع اسید مانند اسید استیک، اسید سولفوریک، اسید کلریدریک، اسید نیتریک، اسید کلروفریک، اسید سیتریک، اسید هیدروفلوریک، اسید هیدروکلریک، اسید نیتریک و … و برای انتقال سیالاتی با ویسکوزیته بالا مانند نفت خام و محصولات پتروشیمی نیز از این پمپ استفاده می شود. به پمپ ضد اسیدی یا پمپ پلیمری نام های دیگری چون پمپ تفلونی یا پمپ اسیدی نیز اطلاق می شود.پمپ ضد اسید میزان دبی، فشار، قدرت و حجم خروجی متفاوتی دارد و متناسب با نوع سیال و میزان خورندگی آن تولید می شود.

انرژی جنبشی به مرور تبدیل به انرژی فشار می‌شود. همین موضوع باعث خواهد شد تا سیال با فشار بسیار زیادی از خروجی به سمت بیرون هدایت شود.

تکنوپمپاژ یک شرکت کاملا تخصصی و حرفه ای می باشد که سالهاست در زمینه صنایع پمپ فعالیت می کند. و در جهت بهبود و گسترش خدمات اقدام به راه اندازی این سایت نموده است

نکته بعدی این است که جنس رویه ی این پمپ ها درست مانند پمپ های عادی از فلز و آلیاژ فولاد ساخته شده است و از یک لایه رنگ ضد زنگ نیز استفاده شده است. مسلما تنها عامل نابودی و خورندگی پمپ ها و سایر قطعات از درون این پمپ ها رخ نمی دهد.

در پمپ شیمیایی نیرو از میل لنگ به پیستون منتقل می­شود تا سیال داخل سیلندر فشرده یا تخلیه شود.

همچنین ذکر این نکته الزامی است که برای انتقال و به جریان در آوردن سیال در انواع پمپ پلاستیکی، پروانه‌ها به دو شکل نیمه‌باز و یک‌تکه طراحی و ساخته می‌شوند.

دیافراگم: اکثر پمپ های شیمیایی از نوع سانتریفیوژ بوده اما در شرایط خاص از پمپ های دیافراگمی نیز استفاده می­شود. دیافراگم جهت انتقال مایعات اسیدی، قلیایی، روغن here یا هوا با فشار بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

Report this page